Steven Van Slycken: uw oogarts en -chirurg in Gent

Zorg voor uw ogen

Uw ogen zijn belangrijke werkinstrumenten. Zonder dat u het beseft, zijn zij de hele dag in de weer voor u. Het is dus van vitaal belang er zorg voor te dragen. Oogarts Steven Van Slycken staat u hierin bij. U doet een beroep op hem voor uw routinecontroles, maar ook wanneer u kampt met een oogziekte of ontsteking. Daarnaast is dokter Van Slycken ook refractiechirurg. Hij verlost u dus van uw lenzen of bril door middel van een laserbehandeling.

 

Oogheelkunde

Ondervindt u last aan uw ogen of hebt u het gevoel dat uw zicht achteruitgaat? Wacht niet tot het te laat is. Laat preventief een oogonderzoek doen bij dokter Van Slycken. Zo bent u oogproblemen voor. Of pakt u ze op tijd aan.

 

Behandeling van cataract en glaucoom

Cataract en glaucoom zijn tegenwoordig vaak goed te behandelen. Maar elk geval is anders. Dokter Van Slycken is gespecialiseerd in de behandeling van deze oogziektes. Hij onderzoekt u grondig en adviseert u daarna over uw opties. Wanneer er een operatie nodig is, bespreekt hij vooraf met u hoe die zal verlopen. En wat de nabehandeling inhoudt. U rekent op elk moment op zijn deskundig advies.

 

Refractieve chirurgie

Deze oogchirurgie staat bij de meeste mensen bekend als ‘laserbehandeling’. Dokter Van Slycken zorgt aan de hand van onder andere; Femtolasik- , Smile-, en ICL-behandeling dat u uw bril en lenzen mag opbergen. Met deze techniek wijzigt hij de kromming van het hoornvlies, waardoor uw gezichtsscherpte weer volledig op peil is. Vragen? Dokter Van Slycken staat u graag te woord. Hij legt u van naaldje tot draadje uit hoe de procedure in zijn werk gaat. En wat u nog meer mag verwachten van refractieve chirurgie.


Maak snel een afspraak bij dokter Van Slycken om de wereld weer stralend tegemoet te kijken!